Handelsbetingelser for ski camp

10. oktober 2023 0 Af skiundervisning

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for tilmelding til skicamp med skiundervisning.dk .

Tilmelding skicamp:

Tilmelding kan ske telefonisk, over e-mail eller over Whatsapp. Vi har brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Ferie adresse 
  • Hvilken Ski camp

Når du har tilmeldt dig til campen, modtager du via e-mail en bekræftelse. Kontrollér at alle informationer på bekræftelsen stemmer overens med din bestilling. I denne e-mail vil ligeledes stå pris, betalinsoplysninger og senest betalingsdato.

Betaling

Betaling sker via bankoverførsel eller betalingslink udstedt på e-mail fra skiundervisning.dk. Betaling skal være foretaget senest 14 dage inden afholdelse af camp. I så fald har skiundervisning.dk ret til at annullere din deltagelse på skicamp. Din plads på campen er først sikret, når betaling af det fulde beløb er modtaget. Og når din tilmelding til campen er betalt, er tilmeldingen bindende. Du har ligeledes bekræftet at have læst og accepteret disse gældende handelsbetingelser og vilkår.

Aflysning

Hvis en aflysning bliver nødvendigt, skal du kontakte os via telefon eller e-mail hurtigst muligt, således en anden kursist kan få muligheden for at komme på skicamp 

  • Afbestilles camp deltagelsen mere end 14 dage før planlagte dato, vil du få 50 % af kursets pris refunderet.
  • Afbestilles camp deltagelsen 0-14 dage dage før undervisningens påbegyndelse, opkræves hele det betalte undervisningsbeløb. Dvs. 0 % af kursets pris vil blive refunderet.  

Betingelser i undervisningen

Kommer DU for sent, vil du ikke få udskudt undervisningen eller nogen form for godtgørelse.  Dvs. hvis du har booked 3 timers undervisning med start kl. 9.00. Så starter din tid kl. 9.00. Undervisningen slutter kl. 12.00. Hvis du først vælger at komme kl. 11.00 til undervisningen, så er der stadig 1 times undervisning til rådighed, men du betaler stadig for 3 timers planlagt undervisning fra kl. 9.00 – 12.00. Det samme gælder, hvis du afslutter undervisningen tidligere end planlagt. 


Skiundervisning.dk kan aflyse undervisning af følgende årsager:

  • På grund af force majeure (sygdom, corona restriktioner, lukket skiområde pga. lavinefare m.m.), hvorved vi er forpligtet til omgående at underrette vedkommende, der har købt og bestilt camp hos skiundervisning.dk . Du vil få hele undervisningsbeløbet refunderet. 
  • Vi tillader at aflyse vores planlagte skicamp, såfremt der er for få tilmeldinger eller snemangel. De allerede tilmeldte vil blive underrettet 14 dage før kursus start. Deltageren vil få 100 % af kursets pris tilbagebetalt, og der tilkommer ikke nogen godtgørelse.

Forsikring – Dit ansvar

Det er deltagerens eget ansvar at have en forsikring, der dækker i tilfælde af en ulykke på ski – uanset om du får undervisning eller er selvkørende på pisterne eller er ude i off-pisten. Ved forsikringsselskaber kan man oftest købe en tillægsforsikring, der dækker skisport ind, hvor helikopter redning også er dækket ind.  

Enhver deltagelse i arrangementer, arrangeret eller henvist af skiundervisning.dk, sker for deltagerens egen regning & risiko og på eget ansvar.


Særlige ønsker
Skiundervisning.dk forsøger så vidt muligt at efterkomme specifikke ønsker, oplyst ved bestilling af kurset, eksempelvis ”lære at bremse, lære at stå i off-pisten” m.m., men vi kan ikke give garanti, da dette også er i samspil med vedkommende, der bliver undervist. Vi kan derfor ikke gøres erstatningsansvarlige, såfremt et ønske ikke kan efterkommes. 

Reklamationer
Evt. reklamationer eller fejl & mangler skal straks informeres til Anne-louise S. Jørgensen på:  info@skiundervisning.dk. På forhånd tak.