FAQ: Skicamp St.Anton

FAQ: Skicamp St.Anton

10. oktober 2023 Slået fra Af skiundervisning

Alene på Ski camp i St. Anton?

Det er ikke noget problem. Hvis du ønsker det, kan vi forsøge at sætte dig i forbindelse med de øvrige deltagere på campen. Så kan du koordinere transport, hotel og social dining om aftenen med disse.

Hvordan kommer jeg til St. Anton am Arlberg?

Mulighederne er mange. FLY, TOG eller BIL Hvad der er nemmest for dig, afhænger af, hvor du bor. Fra Danmark kan man f.eks. flyve fra Billund og København til hhv. Innsbruck og Zürich. Derfra er det relativt nemt at komme videre til St. Anton am Arlberg. Byen har også en togstation.

Hvor og hvornår starter undervisningen?

Vi mødes hver dag kl. 8.45 (nedenunder) ved HEX overfor Galzigbahn i St. Anton am Arlberg. Dagen starter med en fælles opvarmning, hvorefter undervisningen går i gang. Instruktøren vil give gruppeinstruktioner samt sørge for individuel feedback og øvelser til den enkelte.

Hvad skal jeg medbringe til undervisningen?

Liftkort, Skiudstyr, solbriller/ skibriller, drikkeflaske, lommetørklæde, penge, telefon, ekstra trøje, hue etc. En lille rygsæk. Godt humør skader aldrig.

Det er VIGTIGT, at du allerede har skaffet liftkort og står klar i dit skitøj med støvlerne på og ski og stave stående ved siden af ved mødetidspunkt, således vi alle kan være klar til “SKISKOLE” start.

Liftkort kan købes f.eks. ved Galzigbahn. Her er et link til liftkortpriser og åbningstider.

EFTERMIDDAGS SKILØB PÅ EGEN HÅND?

Om eftermiddagen kan folk gøre, hvad de har lyst til på egen hånd. Af erfaring ved vi, at man kan man blive træt i krop og hoved efter 3 intensive undervisningstimer. De fleste har brug for en pause om eftermiddagen for at være klar til næste dag på ski, mens andre kan øve / træne deres skiløb om eftermiddagen for sig selv.

HOTEL/ LEJLIGHED i ST.ANTON am ARLBERG ?

På St. Anton’s officielle turistbureau’s hjemmeside,  www.stantonamarlberg.com, kan man finde overnatningssteder i byen. På f.eks. booking.com kan man også finde overnatningsstederne fra området Derudover kan du også gå på Google Maps, søge overnatningssteder. og kontakte overnatningsstedet direkte. Der kan du også hurtigere få et overblik over, hvor overnatningsstederne befinder sig i området. Der er forskellige prisklasser til forskellige behov. Det er oftest billigere at bo lidt udenfor St. Anton i f.eks. Pettneu, Schnann eller Flirsch. Så kan man tage en skibus ind til St. Anton om morgenen nå ind til undervisningsstart kl. 8.45 .

For spørgsmål er i velkommen til at kontakte os.