Hvem er vi?

skiskole & off-piste guiding I St.Anton am Arlberg

Skiundervisning.dk består af Tom Kleinlercher & Anne-Louise S. Jørgensen.

ARLBERG POWDER TOM:

Tom er fra Østrig, en ægte Tiroler, og har den højeste skiinstruktør uddannelse fra Østrig: Staatliche geprüfter Skilehrer & Skiführer. Tom er en meget passioneret skiløber. Han elsker pukler, off-piste og touring. Han har undervist på ski i over 17 år og med hans erfaring og passion for sne, bjerge og skisport generelt, kan man kun få en god oplevelse. Han taler tysk, engelsk og “The Julekalender dansk”. Han er godheden selv – og faktisk en oplevelse i sig selv.


ANNE-LOUISE – ARLBERG FREERIDEGIRL:

De fleste i skibranchen i St. Anton ved hvem Anne-Louise er. “Die Anne”, FreerideGirl, Die Crazy Dänin.

AL er en rigtig Vestjyde. Hun er uddannet fra Den Danske Skiskole (EU SKI PRO) samt Staatliche geprüfter Skilehrerin fra Østrig, vel og mærke, som den første danske kvinde. Hun er i gang med at uddanne sig til østrigsk skiführerin, som hun forventer at kunne afslutte meget snart.

Anne-Louise elsker fart over feltet, gerne i off-pisten, men skolesving eller teknisk træning af korte og lange sving på pisten er heller ikke så ringe endda. Hun  har undervist på ski i over 14 sæsoner i området St. Anton am Arlberg (Arlberg) samt på forskellige gletchere og rundt omkring i Østrig. Hendes glæde og motivation for skiløb, smitter hurtigt af på andre